Sportief & Zwanger

Blijf actief tijdens uw zwangerschap!

Sportief & INFO

Voor de bevalling worden er 9 lessen gegeven, de pre-lessen. Deze lessen zijn een combinatie van een actief deel en een theorie deel. De achtste les van de cursus is de partneravond. Tijdens de andere lessen komen diverse onderwerpen aan bod die betrekking hebben op de zwangerschap, de bevalling en de periode daarna. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan de onderwerpen houding, begin van de bevalling, (borst)voeding en kraamtijd.

De lessen zijn elke donderdagavond van 20:15 - 21:30 uur.Cursusdata

Locatie Wervershoof

Op 25 april start de cursus voor dames uitgerekend tussen 11 juli en 12 september. Er zijn nog 6 plaatsen voor deze cursus.

Op 4 juli start de cursus voor dames uitgerekend tussen 12 september en 21 november.  Er zijn nog 12 plaatsen voor deze cursus.

Op 5 september start de cursus voor dames uitgerekend tussen 7 november en 30 januari. Er zijn nog 12 plaatsen voor deze cursus.


Locatie Wognum

Op 1 mei start de cursus voor dames uitgerekend tussen 10 juli en 11 september. Er zijn nog 12 plaatsen voor deze cursus. 

Op 3 juli start de cursus voor dames uitgerekend tussen 11 september en 13 november. Er zijn nog 12 plaatsen voor deze cursus.

Op 4 september start de cursus voor dames uitgerekend tussen 13 november en 29 januari. Er zijn nog 12 plaatsen voor deze cursus. 

De lessen kunnen van start gaan bij minimaal 6 deelnemers, de maximale groepsgrootte is 12 deelnemers.

Voor vragen kan je bellen op 0228-851175 of stuur een e-mail naar info@sportief-zwanger.nl