Sportief & Zwanger

Blijf actief tijdens uw zwangerschap!

Over Ons

Sportief & Zwanger is een jong bedrijf voor moeders (to-be) door moeders. Jaren geleden is een van onze trainsters, Willeke, gestart met het geven van zwangerschapscursussen voor de Omring. In die tijd zaten de zwangeren voornamelijk op matjes, werden er wat oefeningen gedaan, maar werd er ook veel gepraat.

Enige tijd later is Willeke haar eigen Kinderfysiotherapiepraktijk gestart. Op deze locatie had zij ook diverse trainingsfaciliteiten tot haar beschikking. Het aanbod in zwangerschapscursussen was in de regio beperkt en ook vraag van zwangere vrouwen veranderde. De hele maatschappij werd steeds meer gericht op gezondheid en fit zijn. En waarom zou je niet aan je gezondheid en conditie kunnen werken als je zwanger bent?

Naast de Kinderpraktijk ontstond zo ook het idee voor ZwangerFit Stede Broec. De inhoud van de lessen veranderde: meer sporten, minder kletsen! 
Toen Willeke zelf zwanger was van haar eerste kindje  kwam vriendin en collega fysiotherapeut Sharon in beeld. Wat begon als een waarneming tijdens Willeke haar zwangerschapsverlof, liep uit in uitbreiding van ZwangerFit. Al snel werd er een tweede locatie gestart in Wervershoof.

Na een aantal succesvolle jaren is ZwangerFit om gegoten in een nieuw jasje: Sportief & Zwanger. Nog meer is het accent op het sporten komen liggen. En naast de bekende cursus is het aanbod inmiddels uitgebreid met het hele jaar door sporten in de vorm van 'JUST SPORTS', zijn er informatieavonden bij te wonen, is het mogelijk om informatie bij je thuis te krijgen en kun je met je kindje terecht voor lessen babymassage.