Sportief & Zwanger

Blijf actief tijdens uw zwangerschap!

Missie

Wij geven indoor trainingen aan zwangere vrouwen, geven informatieve lessen op het gebied van zwangerschap, bevalling en borstvoeding en geven lessen babymassage.

Onze Missie
Best In, Best Out! Door bij ons te trainen werk je aan conditie, kracht en stabiliteit tijdens je zwangerschap. Door je lichaam fit te houden zorg je ervoor dat je lichaam in de best mogelijke conditie is om je zwangerschap en je bevalling te doorstaan. Ook bespoedigd een goede conditie je herstel na je bevalling. 
Daarnaast geeft sporten tijdens je zwangerschap je energie en een positieve instelling. Wat wil je nog meer!

Onze trainsters
De trainsters van Sportief & Zwanger zijn beiden fysiotherapeut en hebben zich afgelopen jaren verder ontwikkeld op de (sport)zorg van de zwangere vrouw. De trainsters zijn Zwangerfit gecertificeerd en hebben jaren lange ervaring in het begeleiden van zwangeren. 

Ons programma
De trainingen bij Sportief & Zwanger zijn speciaal afgestemd op het zwangere lichaam. Saai? Zeker niet! Wij maken namelijk gebruik van de 'UX Cross' bij Sport- en Wellnesscenter De Dars in Wervershoof. Aan/onder/rondom/naast deze kooiconstructie kun je zoveel oefeningen doen dat vervelen er niet bij is.
De trainsters bedenken keer op keer nieuwe oefeningen, waar het hele lichaam van profiteert. Opdrukken, optrekken of slaan tegen een bokszak zijn slechts een van vele oefeningen die jouw zwangere lichaam helpt in optimale vorm te blijven. Met de 'UX Cross' train je op een functionele manier met eigen lichaamsgewicht en losse gewichten. 
En je hoeft zeker geen geoefende sporter te zijn om te kunnen deelnemen aan de trainingen. Er zijn oefeningen mogelijk voor elk niveau en elke fase van de zwangerschap en dat maakt het trainen op de 'UX Cross' nou zo leuk!