Sportief & Zwanger

Blijf actief tijdens uw zwangerschap!

Stapje terug

2021 beginnen we met een bitterzoet bericht. 
Na lang nadenken en in goed overleg heeft Willeke besloten een stap terug te zetten om zich volledig te richten op de kinderfysiotherapie.

Na 15 jaar als zwangerschapsdocent a.k.a. 'pufjuf' is het tijd voor een nieuwe uitdaging en gaat ze zich richten op de allerjongste kinderen van 0 tot 2 jaar. 

Helemaal afscheid nemen van Willeke doen we niet. Ze blijft gelukkig beschikbaar als 'invaljuf'! 

We wensen Willeke heel veel succes met haar eigen Kinderpraktijk, dat ze maar vele kindjes en hun ouders in de regio mag helpen!


Hieronder licht Willeke haar beslissing toe:


Willeke:

'Het nieuwe jaar begint voor mij met een stapje terug. Terug naar de manier waarop ik ooit begonnen ben met lesgeven. Gewoon voor een bedrijf op verzoek een sportles voor zwangeren verzorgen. Dat begon allemaal 15 jaar geleden, voor thuiszorgorganisatie de Omring. Als invalkracht, werkte ik in diverse plaatsen in de regio: Medemblik, Hoorn, Wervershoof, Grootebroek, als een docent verhinderd was, nam ik de les over. Dat was soms best schrikken voor de cursisten, want als jonge hond in het vak, bracht ik de les vaak net even anders. Daar kwam ik aanlopen, in mijn trainingspak en met draagbare cd-speler. Vaak hoorde ik dan de opmerking: ‘Gaan we echt wat doen vandaag?'

Langzaam ging ik steeds een stapje verder… van invaljuf naar een eigen locatie en van een eigen locatie naar een eigen bedrijf.De lessen liepen goed en werden steeds bekender in de regio. En dan raak je zelf zwanger. Sharon wilde de lessen voor me overnemen en raakte gelijk enthousiast. Weer een stapje binnen het bedrijf: uitbreiding binnen de organisatie, Sharon werd compagnon. Met heel veel plezier hebben we jaren lang samen de lessen verzorgd hier in de regio.

En nu toch dat stapje terug. Nou ja, op dit gebied dan. Per januari van dit jaar, is het volledige bedrijf overgedragen aan Sharon.  Dat geeft mij ruimte, ruimte om op andere gebieden weer stapjes te maken. Om te beginnen met de kinderfysiotherapie. Net weer gestart met mijn eigen kinderpraktijk, waarbij ik me zal richten op het jonge kind van 0-2 jaar.

Hoewel ik niet meer actief zal zijn binnen het bedrijf, zal ik wel beschikbaar blijven als invaljuf. Dus helemaal afscheid nemen van dit mooie vak doe ik niet!'

Groetjes,

Willeke